RÝCHLE DORUČENIE OBJEDNÁVKY
Darček ku každej objednávke nad 25 EUR
Mail
info@glowup.sk

Píšte kedykoľvek

Domov / Blog

26 Jan 2021 | B Zemkova

Valentínsky darček pre muža: Vieme, čím ho ohromíte!

Valentínsky darček pre muža: Vieme, čím ho ohromíte!

Snažíte sa opäť po roku inšpirovať a nájsť unikátny valentínsky darček pre muža vašich snov? Sviatok zamilovaných sa neúprosne blíži a po vianočných sviatkoch, výročiach či narodeninách sa táto úloha môže zdať až nesplniteľná, ale nie s nami! 

Zostavili sme zoznam hneď niekoľkých skvelých tipov na valentínsky darček pre mužov, ktorý ich skutočne poteší. Hoci je 14. február za dverami, s našimi starostlivo vybranými tipmi sa nemusíte stresovať nákupom na poslednú chvíľu.

Valentýnský dárek pro muže

Nie len, že sme sa rozhodli ponúknuť skvelé tipy na valentínske darčeky pre mužov, ale na našom e-shope glowup.sk teraz objavíte aj originálne nápady na vianočné darčeky, v prípade, že vám bude nasledujúci rok chýbať inšpirácia.

 

Ako vybrať ten správny valentínsky darček pre muža?

Pri tejto otázke je dôležité prihliadať na dĺžku a vážnosť vzťahu. Ak sa poznáte len krátko, vášho milého poteší, aj maličkosť, naopak ak ste spolu dlhšie, neváhajte investovať do nákladnejšieho daru, to isté určite urobí on.

Valentín je oslavou lásky, preto sa nebojte siahnuť po daroch, ktoré sa lásky tematicky dotýkajú. Avšak odporúčame vždy uprednostňovať jeho vlastné preferencie a nie sa sústrediť na to, čo sa páči vám. Ak nezdieľate žiadne spoločné koníčky, požiadajte o radu jeho kamarátov, nemáte, čo stratiť, práve naopak, môže sa stať, že ho milo prekvapíte.

 

Tipy na valentínsky darček pre muža

 

Romantická večera

Zmierme sa s tým, že vybrať jedinečný valentínsky darček pre mužov je častokrát nadpozemský výkon. Aj, preto sa väčšinou uchýlime k výberu najväčšieho klišé, akými je na valentína bonboniéra alebo teplý sveter, no nie tento raz. 

Láska ide cez žalúdok a chlapi milujú dobré jedlo! Preto romantická večera a dobré jedlo sú skrátka ten najlepší valentínsky darček pre mužov. Či rezervujete stôl vo vašej obľúbenej reštaurácií alebo mu navaríte fantastickú večeru priamo v pohodlí domova, touto cestou sa vám zaručene podarí vyhrať jeho srdce.

 

Masáž

Masáž je ďalší nepriestreľný tip na valentínsky darček pre muža. Spravte svojmu milému masáž, zmiešajte kokosový olej s pár kvapkami obľúbeného esenciálneho oleja, navoďte pomocou sviečok a tlmeného svetla tú správnu atmosféru a môžete začať. Niet muža, ktorý by to neocenil, doprajte mu oddych a po takej masáži vás bude milovať ešte viac.


Masáž jako valentýnský dárek pro muže

 

Kvalitná kozmetika alebo obľúbený parfém

Valentínsky darček pre mužov nemusí byť obyčajný! Každý muž sa úprimne poteší, keď môže podčiarknuť svoju mužnosť neodolateľnou vôňou a reprezentatívnym zovňajškom, preto ho nič nepoteší viac ako set kvalitnej kozmetiky či obľúbený značkový parfém. Nebojte sa siahnuť po korenistejších vôňach.

Luxusné kozmetické balíčky nájdete aj na našom eshope.

Nepodceňte ani vlastnú dôkladnú prípravu. Najkrajším darčekom na Valentína pre neho aj tak budú spoločné chvíle strávené vo dvojici.

 

Valentýn, zamilovaná dvojice

 

Lístky na koncert alebo športové podujatie

Väčšina chlapov je zbláznených do športu akéhokoľvek druhu. Avšak aj tí, ktorí nepatria k zarytým športovým fanúšikom, si určite radi pozrú dobrý futbalový či hokejový zápas. Koniec koncov, nie je to samotný zápas, ktorý pre nich niečo znamená, ale celý ten zážitok z atmosféry, zábava s tým spojená a následné rozprávanie kamošom o super akcii, na ktorej boli. 

Rovnako potešia lístky na obľúbenú kapelu alebo festival, ktorý každoročne navštevuje. Je dobre známe, že zážitky akéhokoľvek typu sú skrátka tým najlepším valentínskym darčekom pre mužov.

 

valentýnske darčeky

 

Ak chcete radšej staviť na istotu a siahnuť možno po nejakej materiálnej záležitosti, ďalšie zaujímavé tipy na valentínsky darček pre muža nájdete tu.

 

Autor: Lenka Jančulová


Ďalší článok