RÝCHLE DORUČENIE OBJEDNÁVKY
Darček ku každej objednávke nad 25 EUR
Mail
info@glowup.sk

Píšte kedykoľvek

Domov / Blog

29 Jan 2021 | B Zemkova

Päť originálnych tipov na romantický darček k výročiu alebo na Valentína

Päť originálnych tipov na romantický darček k výročiu alebo na Valentína

Či už sa blíži dátum spoločného výročia alebo si len neviete rady nájsť správny valentínsky darček pre ženu vášho života, nezúfajte. Tento problém má asi väčšina mužov, preto sme sa dnes rozhodli vám trochu pomôcť a poradiť. 

Páni, skutočne nie je dôležité či za romantický darček k výročiu utratíte celý majetok alebo kúpite maličkosť, ide o váš dobrý zámer a chuť tento významný deň so svojou drahou polovičkou osláviť.

Predstavujeme vám päť inšpirácií na romantický darček k výročiu alebo na Valentína!

 

Romantické darčeky pre ženy

 

#1 Romantický pobyt

Skúste wellness pobyt na zámku alebo penzión na samote. V prípade, že si na niečo takéto viete vyhradiť čas i financie, môžete dokonca zorganizovať predĺžený víkend alebo dovolenku. 

Medzi populárne párové destinácie patrí napríklad (mesto lásky) - Paríž, Benátky či Rím. Spoločne strávený čas je jednoznačne najlepší romantický darček pre každú ženu!

 

Dárek k výročí může být i výlet.

 

#2 Spodná bielizeň

Luxusné spodné prádlo či hodvábna nočná košieľka zaručene vyčarí úsmev nejednej žene a zároveň poteší i pánske oko. Dbajte však predovšetkým na kvalitu a pohodlnosť, v obchode si nechajte poradiť. 

Spodná bielizeň je skvelý dar k výročiu no takisto vhodná ako valentínsky darček pre ženu. Pri jeho výbere v prvom rade myslite na preferencie vašej polovičky, nekupujete ho len sami pre seba.

 

Dárek k výročí - prádlo

 

#3 Kytica kvetov

Aj, keď kytice môžu pôsobiť veľmi prvoplánovo, verte, že nimi nikdy nič nepokazíte, práve naopak. Na niektoré prekvapenia sa nezabúda, ukážte jej, že je výnimočná a vyrazte jej dych luxusným boxom ruží alebo poriadnou kyticou obľúbených kvetov. 

Čerstvé boxy kvetín a honosné bukréty sa za posledné roky vyšvihli na vrchol z hľadiska žiadanosti, niet divu, že sú označované za najromantickejší valentínsky darček pre ženu.

 

Květiny k výročí

 

#4 Kvalitný kozmetický set

Ak chcete skutočne vyhrať jej srdce a prekvapiť ju vašou všímavosťou, tak vedzte, že nič nepoteší ženu viac ako kozmetický balíček plný jej obľúbených produktov. 

Opäť však odporúčame, aby ste si nechali profesionálne poradiť v obchode alebo na internetovom eshope, nech sa vám podarí stopercentne zabodovať.

 

 

V prípade, že sa aj tak bojíte, riskovať spokojnosť partnerky, vždy je tu možnosť venovať darčekový poukaz. Takýto darčekový poukaz ku kozmetičke, kaderníčke, na masáž alebo do salónu krásy je obľúbený darček na pamiatku pre ženu, pretože poskytne predovšetkým príjemný zážitok.

 

#5 Šperky

Prsteň, náušnice, náhrdelník, prívesok, náramok a pod. sú opäť pomerne bezpečnou voľbou, nakoľko obvykle urobia radosť každej žene. Avšak pri výbere si najprv overte, aké šperky vaša žena už má, čo preferuje (nosí viac zlato alebo striebro?) A akú veľkosť (mohutnosť) preferuje. Jemnejšie, robustnejšie, menšie / väčšie kamene, na tom veľmi záleží.

Šperky môžu byť skvelým romantickým darčekom k výročiu a zároveň vhodným darčekom na pamiatku pre ženu. V prípade správneho výberu máte o úspech postarané!

 

Dárek k výročí - šperky

 

Ak vám stále chýba inšpirácia, ďalšie originálne nápady, na dokonalý darček nájdete tu.

 

Na záver vám prajeme veľa úspechov pri výbere vhodného daru a pamätajte, že to nie je vždy o hmotných veciach. Každá žena totižto túži len po vďake, uznaní a vašej láske. Preto vyzdvihnete jej kvality, aby vedela, že to, čo robí, nerobí zle a, že si ju vážite! :)

 

Dárek k výročí

Autor: Lenka Jančulová


Ďalší článok