RÝCHLE DORUČENIE OBJEDNÁVKY
Darček ku každej objednávke nad 25 EUR
Mail
info@glowup.sk

Píšte kedykoľvek

Domov / Blog

28 Jan 2020 | Nikola Nečedová

Top 5 miláčikov medzi MAKE-UPMI, ktoré jednoducho musíte mať!

Top 5 miláčikov medzi MAKE-UPMI, ktoré jednoducho musíte mať!

Nájsť dokonalý make-up môže byť dosť náročné. Každá žena má totiž na tento produkt úplne iné požiadavky. Na jednom sa však zhodnú všetky: je potrebné, aby na našej pleti vydržal. Našli sme pre vás tú najlepšiu päťku pre rôzne typy pletí, či už máte suchú pleť, mastnú pleť alebo túžite po rozjasnenej pleťovke! 


 

1. Dokonale zmatňujúci 

L.A. Girl Zmatňujúci make-up PRO. Matte

Zmatňujúci makeup na pleti modelky od značky L.A.Girl Cosmetics

Skvelý make-up  pre mastnú pleť. Celý deň sa nepohne z tváre. Má skvelé maskovacie schopnosti, pleť je okamžite zmatnená a má zamatový vzhľad bez toho, aby pôsobil ako maska. Vďaka širokej škále odtieňov si máte aj z čoho vyberať. Má stredné až vysoké krytie a vy sa počas dňa vďaka nemu nelesknete.



2. 2v1 Make-up aj korektor

Milani Krycí make-up Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer

Jedinečný beauty must have, ktorý môžte používať ako make-up, ale aj ako korektor. Tento make-up je miláčikom mnohých známych mien ako Jefree Star či Nikkie Tutorials, no pochvaľujú si ho aj naše zákazníčky, ktoré sa k nemu neustále vracajú vďaka jeho skvelým benefitom. 

Jeho konzistencia je hustejšia, no na pleť sa nanáša jednoducho a pôsobí efektom dokonalej pleti. Je vhodný pre zmiešanú alebo mastnú pleť a vydrží toho naozaj veľmi veľa...dokonca aj taký tréning vo fitku! Make-up perfektne zakryje aj červené miesta, či škvrny po akné.
Ako bonus je dokonca aj vodeodolný. Jeho krytie je stredné až vysoké.

Makeup od Milani Cosmetics 2v1 na pleti
 

3. Zakryje aj tetovanie 

L.A. Colors Vysokokrycí make-up Truly Matte Foundation

Absolútny bestseller nášho eshopu! 
Okamžite sa stal našim aj vašim obľúbencom a jeho kvalitu meriame v tisíckach predaných kusov. 

Tento krémový make-up je vysoko pigmentovaný a dokonca dokáže zamaskovať aj tetovanie! Veľmi dobrá výdrž, dokonalé zmatnenie a púdrový finiš, ktorý už nepotrebuje púdrovať.
S ním nebudete potrebovať ani korektor, pretože zakryje všetky nedokonalostí ako sú vyrážky, žilky, červené fľaky a dokonca vyrovná aj štruktúru pleti. Je ideálny pre mastný typ pleti a poskytuje úplne krytie.
 Zmatňujúci makeup Truly Matte od značky L.A. Colors


 

4. Zdravá a prirodzená pleť

100% PURE Hydratačný make-up s ovocnými pigmentami

Príjemne hydratuje, rozjasňuje a výhoda nižšieho krytia je, že nezvýrazňuje vrásky, preto je vhodnejší pre staršiu alebo suchšiu pleť. Jeho krémovo - penová konzistencia sa veľmi jednoducho rozotiera, perfektne si sadne na pleť a dodáva pocit druhej pokožky.

Zloženie tohto make-up je 100% prírodné a obsahuje výnimočné zložky ako ovocné pigmenty, ktoré zlepšujú stav pleti. Jeho krytie je nízke až stredné.


Ľahký makeup s obsahom aloe vera, s prírodným zložením od značky 100percent pure


 

5. Hydratované krytie

L.A. Girl Rozjasňující make-up Pro Coverage

Hydratačný a rozjasňujúci make-up pre dokonalý vzhľad pleti. Neveríte? Jednoznačne musíte vyskúšať jeho krytie, ktoré sa dokonale prelína so šťavnatosťou, ktorú si môže dovoliť suchá, mdlá alebo zrelá pleť.Tekutá konzistencia zabezpečí ľahkú aplikáciu na pleť za pomoci štetca, prstov či hubky.

S týmto make-upom sa jednoducho a rýchlo pracuje. Skvele počas dňa zásobuje hydratáciou, no neobsahuje oleje, preto sa nemusíte báť ťažkého pocitu na tvári. Jeho krytie je stredné až vysoké. Ako sa hovorí..za málo peňazí, veľa muziky!

Rozjasňujúci a hydratačný makeup na pleti modelky od značky L.A. Girl.
 

Z tejto pätice si vyberú aj tie najnáročnejšie milovníčky kozmetiky! Ak si nie ste isté, ktorý z make-upov pre vás bude ten najlepší, nahliadnite na článok Ako si vybrať správny make-up?



Ďalší článok