RÝCHLE DORUČENIE OBJEDNÁVKY
Darček ku každej objednávke nad 25 EUR
Mail
info@glowup.sk

Píšte kedykoľvek

Domov / Blog

2 Mar 2020 | Nikola Nečedová

Ako sa starať o suchú pleť: večerná rutina so Skincare Revolution

Ako sa starať o suchú pleť: večerná rutina so Skincare Revolution

Suchá pokožka je veľmi citlivá a náchylná k vráskam či šupinkám. Preto potrebujete pravidelnú hydratáciu a kvalitné čistenie pleti, ktoré ju zbytočne nevysúša. O tom, ako sa starať o suchú pleť, si povieme krok po kroku a ukážeme vám tiež produkty od značky Skincare Revolution, ktoré nesmú vo vašej večernej rutine chýbať.

 Iba pravidelnou starostlivosťou dosiahnete krásu vašej pleti.

Všetky produkty aplikujte na čistú a odlíčenú pleť obľúbeným odličovačom alebo micerálnou vodou.


EKOlogický tip: TWO Odličovacie tampóny Zero waste 

Hebučké kozmetické tampóny z bavlneného úpletu a BIO froté, ktoré sú ručne šité, sú ideálnym pomocníkom pre starostlivosť o suchú pleť. Odlíčte sa, tampónik operiete a použijete znova. V balení je 7 kusov na každý deň!

     


#krok 1 Revolution Skincare Pleťové tonikum Cica

 

Neviete, čo na suchú pleť? Inšpirujte sa kórejským rituálom krásy. Kórejky majú najkrajšie plete na svete! Pleťové tonikum s výťažkami z listov tiger grass je tak dokonalým každodenným pomocníkom pre dočistenie zvyškov make-upu a tonizácií vašej pleti.
Po celom dni tak suchej pleti na tvári dodáte už v prvom kroku potrebnú hydratáciu. 


Obrázok, na ktorom je vnútri, stena, zelenéAutomaticky generovaný popis


 

#krok 2 Revolution Skincare Sérum na pleť 3% Vitamin C

Sérum s vitamínom C, na ktoré ste čakali! Tento antioxidant pomáha s regeneráciou pokožky, zvyšuje jej jas a redukuje jemné vrásky. Neprekonateľný pomocník v starostlivosti o suchú pleť sa stane nenahraditeľnou súčasťou vašej každodennej starostlivosti.

Pomáha predchádzať starnutiu pleti a v celkovom dôsledku podporuje jej obnovu. Toto sérum je ideálne pre všetky typy pleti – mastnú pleť, zrelú pleť či mladistvú pleť.

Odporúčanie: Pri aplikácií sér alebo olejov dbajte na to, aby sa vždy nanášali skôr ako krém. Poriadne vmasírujte do pleti a následne aplikujte krém.


Obrázok, na ktorom je stena, vnútri, stôl, maléAutomaticky generovaný popis


 

#krok 3 Revolution Skincare Sérum na vrásky Wrinkle & Fine Line Reducing Serum 

Veľmi suchá pleť môže mať sklon k rýchlejšej tvorbe vrások. Doprajte jej preto maximálnu starostlivosť a stavte na omladzujúce sérum. Wrinkle & Fine Line Reducing Serum obsahuje silný peptid Matrixyl, ktorý pomáha stimulovať prirodzenú tvorbu kolagénu v pleti. Sérum pomáha vyhladzovať vzhľad jemných vrások a pleť tak vyzerá mladistvo a odpočinuto.

Odporúčanie: Pri aplikácií sér alebo olejov dbajte na to, aby sa vždy nanášali skôr ako krém. Poriadne vmasírujte do pleti a následne aplikujte krém.



 

#krok 4 Revolution Skincare Krém na tvár Lightweight Hydrating GelCream

Ľahký pleťový krém, ktorý zaisťuje neprekonateľnú hydratáciu a jemnosť, pôsobí na stimuláciu a rast nových buniek, tým obmedzuje tvorbu vrások. Dodáva pevnosť a pružnosť pleti, eliminuje jazvičky a malé ranky, zjednocuje tón pleti.
 

Vaša pleť bude po ňom dokonale hydratovaná a z pravidelného používania môže zlepšiť celkový stav pleti. Je perfektný ako podkladový krém pod make-up.

Obrázok, na ktorom je toaletné potreby, vnútri, šálka, pleťový krémAutomaticky generovaný popis

 

 

# 5 Revolution Skincare Hydratačná maska na tvár Hyaluronic Acid Overnight Hydrating

Tento krok opakujte 1 až 2 krát týždenne.

Táto maska na tvár obsahuje mandľový olej, ktorý regeneruje pokožku dodáva jej vláčnosť a hebkosť. Nechajte masku pôsobiť po celú noc a ráno, po prebudení dôkladne zmyte všetky jej zvyšky a následne aplikujte krém. Táto špeciálna maska poskytne vašej pokožke počas noci extra dávku hydratácie. Netreba to však preháňať! ☺ 

 

Teraz naše rady, ako sa starať o suchú plet, skúste uviesť do praxe! Na nič nečakajte a nasaďte do boja proti veľmi suchej pleti, šupinkám a citlivým miestam produkty od Revolution!


 


Ďalší článok