RÝCHLE DORUČENIE OBJEDNÁVKY
Darček ku každej objednávke nad 25 EUR
Mail
info@glowup.sk

Píšte kedykoľvek

Domov / Blog

19 Jun 2020 | Daniel Kovalčík

Darček k narodeninám pre ženu, ktorý si navždy zapamätá!

Darček k narodeninám pre ženu, ktorý si navždy zapamätá!

Hľadáte originálny darček k narodeninám, ktorý si vaša polovička navždy zapamätá a vyčarí jej úsmev na tvári? Nič, čo by sa nedalo splniť pomocou nasledujúcich 3 tipov na ten naj darček k narodeninám pre ženu!

+2 EXTRA TIPY!

Zostavili sme krátky, ale za to veľmi účinný zoznam práve pre vás, drahí čitatelia, a verte, že s trochou pomoci bude darček k narodeninám pre ženu vášho srdca tým najunikátnejším darom, aký kedy dostala!

Zdá sa, že táto úloha je z roka na rok ťažšia a milovanej osobe ste už dali hádam všetko po čom kedy túžila, však? S nekonečným počtom možností, ktoré nám poskytuje v tejto modernej dobe internet, by malo byť hľadanie darčeka k narodeninám hračka, ale zdanie môže klamať. Častokrát sa pritom množstve nápadov stratíme a zostávame úplne bezradní. Vybrali sme 3 najlepšie spomedzi tých všetkých „úspech-sľubujúcich” tipov.

 Tu sú-> inšpirujte sa naším krátkym zoznamom!

#1 Darček k narodeninám vyrobený podľa osobných preferencií = úspech

Personalizovaný dar je azda ten najlepší darček k narodeninám. Stačí sa zamyslieť, čo najviac miluje osoba, ktorú chcete obdarovať, a „voilá"  zaručene zabodujete!

  • Obľúbený sekt s vlastnou potlačou či sladkosť s venovaním urobia z pomerne lacných a prvoplnových záležitostí niečo srdečné a nezabudnuteľné.

 

  • Ak máte, predsa len možnosť investovať do darčeka pre vašu ženu k narodeninám trošku viac, partnerské náramky alebo prívesky s iniciálami potešia každú polovičku bez výnimky.

 

  • A niečo z tých menej klišé personalizovaných narodeninových darčekov sú napríklad kozmetická taštička s vlastným menom, alebo zoberte vtipnú fotografiu vášho domáceho miláčika a print vložte na ponožky, deku či vankúš! Garantujeme, že sa vaša drahá minimálne dobre pobaví a na nič z toho určite nikdy nezabudne!

Vankúše s vlastnou potlačou

 

EXTRA TIP -> Iste, každý zbožňuje narodeniny už len kvôli narodeninovej torte, farebným cupcakes a o balónoch ani nehovoriac, pri všetkých týchto veciach vek akoby ani neexistoval, obzvlášť ženy si potrpia na všetky tieto infantilné záležitosti, ktoré robia túto udalosť každým rokom trochu sladšou a ružovejšou. Veríte si natoľko, že dokážete vašej priateľke zorganizovať nezabudnuteľnú narodeninovú party v spoločnosti jej najlepších kamarátok? Tak hurá do toho, táto varianta je však len pre skutočných odvážlivcov.

 

Hostina

Narodeninový darček pre ženu už nemusí byť hlavolam. Čítajte ďalej a inšpirujte sa. Originálny darček k narodeninám máte na dosah!

#2 Buď darček k narodeninám TY!

To sme napísali trochu poeticky, ale dá sa to uchopiť hneď niekoľkými spôsobmi. Nie nadarmo sa hovorí, že tým najlepším darčekom, ktorý môžeme vo svojom uponáhľanom živote darovať, je práve čas, pretože keď dávate čas, je to doslova časť vášho života, ktorá sa už nikdy nedá vrátiť späť. V modernej dobe online sveta okolo nás, to azda nikdy nebolo dôležitejšie. Je to jednoducho vzácnosť, a tak to len stačí uskutočniť správnym spôsobom.

  • Rezervujte stôl v obľúbenej reštaurácií a postarajte sa o pár nezabudnuteľných okamihov so svojou láskou pri dobrej večeri a kvalitnom víne.

 

  • Vopred zarezervujte lístky do kina či divadla na niečo, čo úprimne poteší vašu partnerku. Obetujte sa a choďte aj na romantickú komédiu, ak jej to spraví radosť, nech je to tentokrát o nej! Uvidíte, že vás bude ľúbiť a obdivovať ešte viac.

 

  • Zoberte si na víkend voľno, dajte zbohom telefónu a vyberte sa v ústrety dobrodružstvám! Vezmite ju na túru, alebo jej ukážte nejaké zaujímavé miesta, nie je nič krajšie ako romantický výlet vo dvojici. Mnoho žien sa zhodlo, že to je jeden z najkrajších darčekov k narodeninám.

 

Rande

Odborná rada nad zlato!

Niektorí zbožňujú prekvapenia, iní zase potrebujú jasne vedieť, na čo byť pripravení. Všetci sme sa však s určitosťou ocitli v situácií, kedy sa nám narodeninové darčeky nepáčili, ale napriek tomu sme predstierali opak, aby sme neranili nikoho city. Verím, že nikto z nás sa nechce ocitnúť opäť v rovnakej pozícií, a preto si musíme dať obzvlášť pozor pri obdarovávaní našich drahých a dbať na ich záľuby a preferencie.

#3 Darujte krásu!

Áno, čítate správne. Prečo nedarovať niečo, po čom túži každá jedna žena a dennodenne za to sama utráca nemalé peniaze a investuje do toho svoj voľný čas? Nelámte si už hlavu nad otázkou –⁠ čo kúpiť priateľke k narodeninám.

Nemusíte vedieť konkrétne, ktoré líčidlá alebo ošetrujúcu kozmetiku miluje, aby ste jej vyčarili úsmev na tvári. Prekvapte ju univerzálnymi pomocníkmi, ktorí nesmú chýbať v žiadnej dámskej kabelke či kozmetickej taštičke, a uvidíte, že si ju tým navždy získate!

  • Starostlivosť o pleť a o ruky

Výborným príkladom sú hydratačné pleťové masky či krémy na ruky, ktoré ulahodia mladšej i staršej dáme. Navyše tieto produkty sú doslova za pár eur. :)

Holika Holika Maska na tvár s rozjasňujúcim efektom obohatená o vitamín C

Holika Holika Maska na tvár s rozjasňujúcim efektom obohatená o vitamín C

Rozjasňujúca maska s vitamínom C od kórejskej značky Holika Holika, ktorá má zosvetľujúci účinok, vracia pokožke jas a pružnosť, dodáva jej navyše potrebné vitamíny. Maska pokožku zmäkčuje, tonizuje a osviežuje.

Tip: Kozmetika je tiež skvelým darčekom pod stromček. Prezrite si naše vianočné balíčky a načerpajte inšpiráciu!

  • Príslušenstvo

Stavte na príslušenstvo, ktorého žiadna žena nemá nikdy dosť. Fantastickým narodeninovým darčekom môžu byť kozmetické pomôcky. Chladivý valček, kozmetická čelenka či špongia na nanášanie make-upu.

Masážny valček na tvár

Masážny valček na tvár

Aktuálny trend v starostlivosti o pleť! Roller stimuluje prietok krvi a zlepšuje vstrebávanie séra a masiek. Jadeit, z ktorého je vyrobený roller, vypína pokožku. Redukujú sa tak vrásky a jemné linky na pleti.

  • Darčeková poukážka

Výborným narodeninovým darčekom pre ženu, s ktorým zaručene nestrelíte vedľa, sú kozmetické balíčky alebo darčekové poukazy, týmto variantám sa potešia ženy azda najväčšmi.

Darčeková poukážka

Darčeková poukážka GLOW UP

  • Voucher na kadernícke služby

Nechajte vašu partnerku zažiariť s novým strihom, farbou alebo tip-top melírom. Kúpte jej jednoducho poukaz alebo zľavu na kadernícke služby v danom salóne a originálny darček pre ženu je na svete!

Voucher na kadernícke služby

 

  • Masáž

Masážou môžeme našu drahú polovičku potešiť aj doma, ale ak by ste jej chceli venovať trochu profesionálnejší zážitok, nebojte sa vybrať z ponuky voucherov na internete, kde nájdete naozaj rôzne druhy masáží. Či už ide o klasickú, thajskú alebo terapeutickú, záleží len na preferenciách vašej polovičky. Smelo do toho!

Masáž

EXTRA TIP ->  Ak osoba, ktorú sa chystáte obdarovať, má predsa len všetko, nájdite niečo, čo jej robí radosť a prispejte na to. Má rada psov? Robí dobrovoľníčku v neziskovej organizácií? Prispejte na jednu z organizácií, ktorú podporuje! Existujú tisíce charitatívnych organizácií, ktoré pomáhajú dospievajúcim dostať sa z ulíc, vyliečiť rakovinu, rehabilitovať drogovo závislých, bojovať za reprodukčné práva žien a ďalšie. :)

 

Záver

Pamätajte, na výber správneho daru musíte prelomiť stereotypy. Namiesto toho, aby ste išli na istotu, skúste trochu experimentovať. Bežné dary sú nielen nudné, ale dávajú ľuďom pocit, akoby ste nevyvinuli dostatočné úsilie, a to predsa nechcete! Pevne veríme, že list najúspešnejších darov pre ženu vás dostatočne inšpiroval a máte jasno, čo jej tento rok kúpite.

#GlowUpSK #GlowUpCZ


Ďalší článok