RÝCHLE DORUČENIE OBJEDNÁVKY
Darček ku každej objednávke nad 25 EUR
Mail
info@glowup.sk

Píšte kedykoľvek

Domov / Blog

13 Feb 2021 | B Zemkova

Inšpirácia na darček pre priateľku: darujte jej niečo extra!

Inšpirácia na darček pre priateľku: darujte jej niečo extra!

Minuli sa vám všetky originálne nápady i akákoľvek inšpirácia na darček pre priateľku? Nezúfajte, my totiž vieme, že stále prichádzať s prekvapivými a romantickými darčekmi nie je vždy jednoduché aj, preto sme sa vám dnes rozhodli pomôcť.

Zaobstarať vhodný darček pre priateľku nie je nič zložité, pokiaľ nepodceníte včasnú prípravu. Najdôležitejšie je, aby mala obdarovaná osoba pocit, že ju dobre poznáte a váš zámer vyčariť jej úsmev na tvári je úprimný. 

Aby vám nechýbala tá správna inšpirácia na darček pre priateľku, pripravili sme si pre vás niekoľko originálnych tipov a osvedčených rád, s ktorými stopercentne zabodujete.

 

Tipy na dárek pro přítelkyni

 

Originálne darčeky pre ženy, symbolika vs. praktickosť...

Darček pre priateľku, darujte jej niečo extra, čím si uctíte jedinečnosť vášho vzťahu. Existuje veľa roztomilých darčekov, ktoré pripomínajú významné miesta a dátumy, o ktorých viete len vy dvaja. Siahnite po niečom symbolickom, uvidíte, že sa bude cítiť veľmi špeciálne. 

Ak by ste radšej išli praktickou cestou, zamyslite sa, čo vaša priateľka práve teraz potrebuje

Pohodlné sezónne oblečenie? Svieži dekor do nového priestoru? Pokiaľ ide o partnerku, ktorá „má všetko“, rozhodne poteší zážitkový darček, napríklad výlet alebo dokonca adrenalínový zážitok. 

Tento darček si navždy zapamätá!

 

Držte sa týchto osvedčených rád!

Ďalším skvelým spôsobom, ako nájsť inšpiráciu na darček pre priateľku je začať prezerať si zoznamy nápadov, aby ste zistili, čo vás zaujme a prinúti uvažovať: „Páni, toto je celá ona.“ Inými slovami, toto ju skvele vystihuje. Návrh takého zoznamu nájdete tu.

  • Ak ste spolu prikrátko a napriek tomu ste sa rozhodli investovať do niečo finančne nákladnejšie, dajte si pozor najmä pri kúpe oblečenia a šperkov. Aj, keď sa to môže javiť ako vynikajúci nápad, mali by ste si to dobre premyslieť, najmä pokiaľ si nie ste úplne istí, že poznáte vkus novej priateľky.
  • Pri výbere darčeka pre priateľku nezabudnite myslieť predovšetkým na ňu a berte do úvahy, čo by sa mohlo páčiť jej, nie len vám. Vždy je dobré odložiť si účtenku s darčekmi v podobe oblečenia či obuvi, aby mala vaša priateľka možnosť vymeniť váš darček za niečo, čo jej viac vyhovuje. 
  • Aj keď vieme, že hľadáte ako darček pre priateľku niečo extra, odporúčame novej priateľke nekupovať veľmi drahý darček. Cieľom nie je minúť príliš veľa peňazí, ale ukázať, že ste nad tým premýšľali. Navyše ju to môže zo začiatku odradiť a bude sa cítiť pod tlakom, a to určite nechcete.
  • Pokúste sa nespoliehať na poslednú chvíľu, radšej si naplánujte romantické gesto či vhodný dar vopred. Môžete sa tak v pokoji rozhodnúť pre adekvátny spôsob, ktorý sa hodí pre danú príležitosť. Rovnako vám zostane čas na online nákup, v prípade potreby.
  • Zamyslite sa nad vašimi poslednými konverzáciami. Je možné, že zámerne naznačila niečo, čo by mohla chcieť. Prípadne, ste sa vy dvaja v poslednej dobe rozprávali o niečom, čo skutočne miluje, toto všetko vás môže správne nasmerovať.

 

Nápady na darčeky pre ženy

 

Potrebujete jasný zoznam, ktorého sa môžete držať? Sem s ním, toto sú najlepšie nápady na darčeky pre ženy!

 

Nápady na darčeky pre ženy

Azda najistejšia inšpirácia na darček pre priateľku je v podobe romantického zážitku. Zážitkom sa nikdy netrafíte vedľa a obaja budete na takýto dar ešte dlho spomínať.

 

Romantický pobyt

Vskutku žiadna žena neodmietne romantický výlet po boku svojho milovaného muža, zároveň to nie je nič z čoho by mala byť vystrašená aj v prípade, že sa poznáte len krátko. Môže to byť možnosť, ako sa spoločne zrelaxovať a spoznať o niečo lepšie. 

Uprednostnite samozrejme preferencie vašej priateľky a porozmýšľajte či ocení skôr aktívny oddych v horskom prostredí alebo romantický výlet strávený vo vinárskej oblasti.

 

Kulinársky zážitok

Láska ide cez žalúdok, to iste viete aj vy. Ak máte sami vzťah k vareniu, verte, že dobrou večerou s kvalitným vínkom nemáte šancu nič pokaziť. Pre intenzívnejší kulinársky zážitok môžete využiť služby vychytených reštaurácií.

Gurmánske darčeky môžete vyberať podľa cenovej úrovne, lokality či zamerania reštaurácie. V ponuke nájdete mnohé gurmánske či exotické reštaurácie, národné kuchyne, nájdete i reštaurácie s ponukou sushi či vyhliadkové reštaurácie, stačí si dobre vybrať.

 

Nápady na darčeky pre ženy, kulinársky zážitok

 

Čokoládová masáž

Rada si vaša polovička pochutná na tabuľke kvalitnej čokolády? Tak to sa bude pri čokoládovej masáži cítiť ako v raji. Ak túžite zorganizovať naozaj niečo atypické porozmýšľajte nad čokoládovou či dokonca medovou masážou v rukách odborníkov.

Kakaové bôby sú plné antioxidantov a pri masáži sa vstrebávajú do pokožky, ktorá bude po niekoľkých minútach ako znovuzrodená. Naviac vôňa čokolády spúšťa hormóny šťastia. 

 

Lístky do kina/divadla

Skvelá inšpirácia na darček pre priateľku sú jednoznačne lístky všetkého druhu. Miluje divadlo, kabaret, koncerty, športové podujatia alebo nedá dopustiť nad čas strávený s popcornom pri dobrom filme? Potom si určite užije úžasný relax na dobrom predstavení alebo v kinosále a domov sa vrátite obaja spokojní a nabitý pozitívnou energiou.

 

Návštěva kina

 

Adrenalínový zážitok

Zážitky sú tým najkrajším darom a nevýjdu z módy hádam nikdy. Navyše, keď vezmete do úvahy preferencie vašej polovičky a podarí sa vám vybrať zážitok, po ktorom veľmi túži vedzte, že stopercentne uspejete. 

Darček pre priateľku, darujte jej niečo extra! Reset v akcii sa volá tandemový zoskok padákom. V prípade, že vaša priateľka je dobrodružný živel, ktorý má rád akciu, tak tandemový zoskok, paragliding alebo bungee jumping sú jej šité na mieru.

 

Exotická dovolenka

Ak si viete vyhradiť o niečo vyšší rozpočet a zároveň čas, prečo neuskutočniť dlho plánovanú dovolenku v exotike? Veď žijeme len raz, tak načo čakať. Medzi populárne párové destinácie patrí napríklad (mesto lásky) - Paríž, Benátky či Rím. 

No nenechajte sa limitovať klasickými destináciami, vždy môžete vyraziť za poriadnym dobrodružstvom niekde ďaleko od stereotypu! Spoločne strávený čas je jednoznačne tá najlepšia inšpirácia na darček pre priateľku.

 

Donáška kvetov

Aj, keď kytice môžu pôsobiť veľmi prvoplánovo, práve naopak, týmto klasickým gavalierskym gestom nikdy nič nepokazíte. Ukážte jej, že je výnimočná a pošlite jej kyticu obľúbených kvetov priamo do práce. Zaručene sa veľmi poteší. 

Zaujímavým tipom by mohla pre vás byť aj ovocná kytica, ktorá sa v niektorých mestách už tiež dá na objednávku v predstihu zabezpečiť. 

 

Donáška kvetov

 

Kvalitná kozmetika

Buďte pozorný a nič netušiac ju obdarte obľúbeným kozmetickým setom, pretože nič nepoteší ženu viac ako kozmetický balíček plný kvalitných produktov

Odporúčame však, aby ste si nechali poradiť, môžete využiť pomoc dobrej kamarátky alebo profesionálov v špecializovaných predajniach.

Dokonalé kozmetické sety, ktoré sú perfektným darčekom pre ženy sme pre vás starostlivo zostavili a teraz ich nájdete aj na našom webe, priamo tu!

 

 

Poukážka

V prípade, že sa aj tak bojíte, riskovať spokojnosť partnerky, vždy je tu možnosť venovať darčekový poukaz. Takýto darčekový poukaz môžete venovať do salónu krásy, ale aj do jej obľúbeného internetového obchodu.

 

 

Kuchárska kniha

V poslednej dobe vyšlo množstvo skvelých kuchárskych kníh. Ak vaša priateľka holduje pečeniu alebo rada sa inšpiruje novými chuťami, siahnite po knihe pokojne od slovenských autorov. Veľmi populárnymi sa stávajú rôzne foodblogerské knihy. Recepty v týchto knihách sú originálne, jednoduché na prípravu a zo surovín, ktoré sú u nás bežne dostupné. 

 

Luxusné pyžamo

Tradičný, ale rovnako dobrý darček je kvalitné pyžamo. Pohodlné pyžamo poteší každú ženu. Pri výbere siahnite po dobrej značke, pohodlnom materiáli a peknom vzore. Podľa ročného obdobia vyberte buď teplejšie zimné alebo tenšie letné pyžamo. 

Nebojte sa siahnuť po saténovej róbe, to je univerzálny kúsok, ktorý poteší rovnako ženské, ale i mužské oko.

 

Custom - darčekový kôš 

Ale nie len taký obyčajný! Buďte kreatívny a vyrobte jej darčekový kôš plný jej obľúbených dobrôt. Umiestnite doňho veci, o ktorých viete, že ich miluje. Ak má napríklad rada vybraté značky tyčiniek, čokolád, kávu alebo čaje vložte tam jeden, dva kusy. Tak isto aj ďalšie pochúťky, ktoré zbožňuje. Alebo vtipné ponožky či knihu od obľúbeného autora.

 

Inspirace na darček pre priateľku

 

Extra tip na záver -> Urobte pre ňu niečo pekné. Menej je viac. Upracte dom/byt, uvarte jej kávu a spravte jej výborné raňajky. Prejavovanie starostlivosti je koniec koncov pre každú jednu ženu to najmilšie gesto. Veríme, že dnešná dávka inšpirácie na darček pre priateľku vám stačila a úspešne sa vám podarí vybrať originálny darček!

 

Autor: Lenka Jančulová


Ďalší článok