RÝCHLE DORUČENIE OBJEDNÁVKY
Darček ku každej objednávke nad 25 EUR
Mail
info@glowup.sk

Píšte kedykoľvek

Domov / Blog

11 May 2020 | Nikola Chnúriková

Denné líčenie na leto: Vieme, ako zažiariť v každej situácii

Denné líčenie na leto: Vieme, ako zažiariť v každej situácii

Pred a po Glow skin look!

Vstúpte do leta spolu s naším žiarivým lookom a vytvorte si denné líčenie, s ktorým ohromíte v práci, ale aj na večernej párty. Pomocou lichotivých, prírodných odtieňov a ľahkého make-upu vytvoríte prirodzený a nádherne rozžiarený vzhľad. 

Blogerka @GRWRADY exkluzívne pre vás pripravila líčenie, za ktoré by sa nemusela hanbiť nejedna hollywoodska celebrita. Pozrite sa na náš jednoduchý tutoriál a vyčarujte si Glow líčenie aj vy. 

 

 Denné líčenie za pár minút podľa @GRWRADY

Ak existuje jedna vec, ktorá nikdy nevyjde z módy, je to krásna a žiarivá pokožka.
Skôr ako sa pustíme do samotného líčenia, máme pre vás niekoľko tipov, ako na rozžiarenú pleť aj bez make-upu.

 

7 dôležitých pravidiel pre zdravú a žiarivú pleť:

  •   Používajte minimálne raz do týždňa rozjasňujúce masky.
  •   Spávajte minimálne 6 až 8 hodín.
  •   Večer sa vždy odmaľujte, nezaspávajte s make-upom.
  •   Počas slnečných dní sa nebráňte slnečným lúčom.
  •   Denne vypite dostatok čistej vody.
  •   Jedzte ovocie a zeleninu.
  •   Prechádzajte sa po čerstvom vzduchu.

Ak nemáte dostatok času či už sa chystáte do práce, či do školy, perfektne vyzerajúcu pleť oceníte v každej situácii. Kruhy pod očami už budú vašou minulosťou. Toto jemné denne líčenie vyzdvihne vašu krásu a zvýrazni vaše črty.

 

Tento look vám zaberie neuveriteľných 20 minút!

 

  •   Aplikujte dobrú podkladovú bázu podľa typu pleti. Aj keď je vaša pokožka príliš mastná, aplikovanie podkladovej bázy pomôže pri zmiešaní a následnej aplikácii základných produktov. Po aplikácii podkladovej bázy nenanášajte na pleť hneď make-up, počkajte 5 až 7 minút a potom naneste základnú vrstvu. Neváhajte a zakryte prípadné kruhy pod očami alebo škvrny korektorom.

 

Tip: Trápia vás kruhy pod očami? Zbavte sa ich rýchlym spôsobom. Viac sa dočítate tu

 

  •   Vezmite si kefku na obočie a aplikujte prášok v smere rastu obočia. Ak chcete, môžete do obočia pridať ceruzku alebo gél. Je to skutočne také ľahké – niet divu, že sa táto technika stáva obľúbenou!

 

  •   Pomocou riasenky môžu vaše oči vyzerať jasnejšie v jednom kroku. Kefku na riasenku jemne pretiahnite cez korene rias. Ak sa vaše riasy zhlukujú dokopy, uchopte čistú kefku a oddeľte ich. Pre väčší objem naneste druhú vrstvu.

 

  •  Bronzér je veľmi efektívny spôsob, ako pridať pleti žiarivosť a nádych tepla. Aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, naneste bronzér na líca, hrany čela, na špičku nosa a bradu. Hlavnou myšlienkou je vytvoriť vzhľad ako od slniečka, takže nanášajte bronzér krúživým pohybom, aby ste sa uistili, že efekt je mimoriadne prirodzený.

 

  •   Nezabudnite na highlighter! Najlepšie miesto na nanášanie tohto trblietavého produktu sú vnútorné kútiky očí, lícne kosti a jemne nad hornú peru. To sú miesta, kde pritiahnete svetlo na svoju tvár. Nenanášajte rozjasňovač priamo na akné, aby ste predišli zvýrazneniu aknóznej pleti.

 

  •  Vyberte si rúž alebo lesk podľa vášho uváženia. Začnite v strede pery a farbu nanášajte smerom von. Nezabudnite aplikovať farbu čo najbližšie k okrajom pier, bez toho, aby ste to preháňali a vychádzali mimo líniu pery.

 

Blahoželáme! Oficiálne ste dokončili všetky kroky v našom Glow Skin Looku.
Teraz už len všetko dobre zafixujte fixačným sprejom. Vďaka fixačnému spreju vaše líčenie vydrží po celý deň aj v slnečnom období.

 líčenie očí, obočie , úprava obočia, laminácia obočia , rozjasnená pleť, modré oči, aknózna pleť, líčenie aknóznej pleti

 GRWRADY nám ukázala, ako sa pohrať s pleťou na ktorej sa občas objavia drobné vyrážky a ako tieto nedokonalosti zakryť. 

Vyskúšajte GLOW LOOK aj vy a pochváľte sa nám na instagrame vašou rozžiarenou fotkou! Označte nás #glowupsk a inšpirujte ďalšie zákazníčky.


Ďalší článok