RÝCHLE DORUČENIE OBJEDNÁVKY
Darček ku každej objednávke nad 25 EUR
Mail
info@glowup.sk

Píšte kedykoľvek

Domov / Blog

3 Dec 2019 | Nikola Nečedová

Revolučná kórejská kozmetika a sofistikovaný prístup k starostlivosti o pleť vám zmení život.

Revolučná kórejská kozmetika a sofistikovaný prístup k starostlivosti o pleť vám zmení život.

HOLIKA HOLIKA: Lacná a účinná voľba pre vašu pleť.
Namiesto navštevovania predražených salónov, teraz máte jedinečnú možnosť sa o seba starať z pohodlia domova. Pokiaľ Vás trápi problematická pleť, rozhodnite sa pre produkty od Holika Holika. 


Využitie týchto 6 krokov vám zaručí cestu k dokonalej pleti:

 

1. ODLÍČENIE + ČISTENIE

Hlavnou prioritou kórejskej starostlivosti o pleť je, aby bola dokonale odlíčená. Až vtedy, keď je pleť dokonale odlíčená, dokáže vstrebávať účinne látky. 
DOUBLE CLEANING - dvojfázové čistenie vašej pleti, v tejto fáze je veľmi dôležité vybrať produkt, ktorý dokonale rozpustí zostatky make-upu, táto fáza je prevažne určená na večernú rutinu
Nie, samotným olejom, dokonca ani hydrofilným, víťazstvo nedosiahnete. Minimálne nie v boji za dokonalú krásu.

Kórejky sa umývajú ešte raz. Tentoraz už s čistiacou penou alebo špeciálnym gélom, ktorý napenia pomocou hubky. Póry sa tak dokonale vyčistia a dokonca aj mastná pleť zmatnie. Tomu sa teda hovorí poriadna očista. Určite vyskúšajte našu obľúbenú čistiacu penu so sódou, ktorá vás zbaví špinavých pórov.


 

Holika penový čistič na pleť so silikónovým kartáčikom

2. JEMNÝ PEELING ZA POMOCI MASKY? 

Kórejky veria, že pre spomalenie procesu starnutia je potrebné pokožku stále „obnovovať“ a to známená, že by sme mali pokožku zbavovať odumretých buniek. Mnohý dermatológovia sa v tomto zhodujú.
Práve masky od Holika Holika zaručujú odlupovanie odumretých kožných buniek, vďaka ľahkému peelingovému účinku. Aplikácia peelingovej masky niekoľkokrát týždenne bohato stačí na dosiahnutie sviežeho vzhľadu a zdravo vyzerajúcej pleti.

3. TONER
Po umytí je potrebné obnoviť prirodzené pH pokožky, a to veľmi rýchlo, ideálne do 10 sekúnd.
V opačnom prípade vám začne pokožka vysýchať doslova pred očami. Preto nanášajú toner na ešte zľahka vlažnú pokožku. Ten vlahu zadrží a pripraví pleť na ďalšiu fázu. Perfektný je napríklad toner s obsahom kyseliny hyaluronovej pre všetky typy pletí.

Holika holika tonikum na pleť s kyselinou hyaluronovou a vitamínom C

 

4. MASKA NA TVÁR
Možno sa budete čudovať, ale Kórejky používajú masky dokonca s väčším nadšením, ako my používame krémy. Nie je to žiadna záhada - aj keď taká plátienkova maska ​​môže vyzerať trochu divne, je skrz naskrz nasiaknutá hydratačnými a vyživujúcimi látkami, ktoré ľahko prenikajú do pleti ošetrené v predchádzajúcich krokoch. Stačí 10-20 minút ráno alebo večer a vaša pleť bude doslova žiariť. Práve sme vám odhalili tajomstvo toho, ako sa kórejským tváričkám darí vyzerať za každým tak oddýchnuto.

 

Maska na tvár so zeleným čajom, maska na tvár s aloe vera, maska na tvár z perál na rozjasnenie
 


5. KRÉM 
Tak aspoň niečo blízke nášmu oku. Ale ani tu sa to nezaobišlo bez kórejských trikov. Po prvé, najčastejšou konzistenciou kórejských krémov je gél. Čo sa dá ľahko pochopiť - po všetkých tých predchádzajúcich vrstvách by nám známy krém smotanovej konzistencie bol už priveľa. Po druhé, veľmi populárnou zložkou kórejských krémov je slimačí sliz.
Ale nie je dôvod ohŕňať nos - mucín, základná zložka slizu, má intenzívne regeneračné účinky, hojí jazvy po akné a redukuje vrásky. No a za tretie, Kórejky by určite nezabudli na krém na očné okolie, veď práve na ňom sú prejavy starnutia viditeľné ako prvé.

 

Čistá pleť, starostlivosť o pleť. Dokonalá pleť a krém na oči

 

 

6. MASKA NA NOC 
Sleeping pack je v súčasnosti azda najpopulárnejším prostriedkom v kórejskom sortimente v starostlivosti o pleť. Nočné masky majú konzistenciu hustého gélu a aplikujú sa na noc po absolvovaní základnej prípravy v predchádzajúcich 5 krokoch. A skutočne sa zmývajú až ráno.

V priebehu spánku maska aktívne vyživuje pleť, napomáha prirodzeným regeneračným procesom, ktoré sú spúšťané práve počas spánku, a čo je najdôležitejšie, spoľahlivo udrží v pleti predchádzajúcich kozmetických "vrstiev". Je to taká super-náhrada nočného krému. Výsledkom je, že pleť ráno pôsobí vyživene a mladistvejšie. V každom prípade, kórejky si ju náramne pochvaľujú.

 

 Predsa len, porcelánové tváričky kórejčaniek nadchnú každého. Preto nemajte obavy a vyskúšajte produkty z nášho širokého sortimentu Holika Holika starostlivosť o pleť.


Ďalší článok